Jenteskyting!

Jepp! Jenter som skyter!

Lørdag som var arrangerte jeg jenteskyting i Sollidalen. Av over 50 inviterte var det 4 som kom, Marte, Marthe, Ingrid og Marion, og jeg var meget fornøyd! Ikke alle damer som syns skyting er spennende, så de som møtte er nok ekstra tøffe 😉

Siden vi ble så få, ble det ikke noe venting heller, og vi som var standplassledere fikk også skutt litt. Som standplassleder hadde jeg fått med meg Are Berg fra pistolklubben, og han hadde også med seg våpen som jentene kunne få prøve. Så alt i alt hadde vi vel 12 våpen 😉

Etter en kjapp innføring i sikkerhet fikk alle velge seg et våpen. Begynte med .22, bare for å få en fin start. Etter noen runder med denne, tok jeg og Are en liten framvisning med grovere kaliber, slik at de skulle få høre hvor mye mer det smeller og se hvor mye rekyll det blir. til slutt hadde vel de fleste prøvde noe grovere, dvs 9mm, .38 og .357 magnum :-)

Fikk veldig mange positive tilbakemeldinger, og alle koste seg max! Holdt på i nesten 4 timer, selv om det var ganske kaldt. Så dette blir nok flere ganger gitt :-)

Må også nevne at alle jentene var skikkelig flinke! Ingen hadde skutt særlig mye før, men alle traff godt på blinkene :-) Keep up the good work!!

Så tusen takk for en flott dag! Dette var gøy! :-)