Tiden flyr!

Er ikke så flink å følge opp her inne heller, men er da heller ikke så veeeldig mye som skjer 😉
Men da jeg plutselig fikk veldig mye tid til å sitte stille, så tenkte jeg at det var på tide og oppdatere litt!
Tid til å sitte stille fikk jeg for 2 dager siden da jeg ble operert for «runners knee», som er, utrolig nok, en idrettsskade! Da åpnet de utsiden av låret mitt like over kneet, og skar et 7 cm langt snitt i en sene, slik at 3/4 av senen er nå avkuttet. Så nå er det smertestillende og krykker noen dager, men sykmeldinga er bare for 3 uker, så før det skal jeg være igang med opptrening av foten. Men blir bra til slutt regner jeg med, så gleder meg til å gå i fjellet i år! :-)

Ellers har vi såvidt begynt med garasjen vår, dvs har gravd ut til kjeller og skal til å støpe, så fort gubben kommer hjem fra sjøen.

Ellers har jeg da igjen begynt på en ny diett.. hehe.. Etter mye skepsis, mye lesing om temaet, så endte jeg opp med lavkarbodiett, noe som funker overraskende bra! Savner selvfølgelig brødskive med brunost, men det er igrunn det eneste! Mye kan lages uten karbohydrater, f.eks så lagde jeg vaffel igår, og den ble kjempegod!!
Middag er heller ikke noe problem, bytter ut potet, ris og pasta med forskjellige grønnsaker og spiser alt mulig slags kjøtt, stort sett med fløtesaus, og/eller gratinert med ost i stekeovnen. Nyyyydlig!! Så etter snart 2 uker har jeg mistet søtsuget, har jevnere blodsukker, mindre sultfølelse og koser meg med maten! Lagde ostekake for noen dager siden også, som ble fantastisk god! så om noen ønsker oppskrifter på god og fet mat, så er det bare å si ifra 😉

Her i Ørsta er nå våren i full gang, med hestehov, hvitveis, snøklokker, fuglekvitter, grønne spirende trær, og da selvfølgelig pollen! Atsjooooo!! Hehe.. neida, er veldig fint med vår, har vært mye sol i det siste, så får skikkelig sommerfølelse! Håper sola og varmen varer lenge, så kanskje jeg får malt huset snart!

Ellers er det vel ikke all verden som skjer her, men blir kanskje mye som skjer framover, så får prøve å oppdatere litt oftere da :-)

Minor setback…

Onsdag for en uke siden var jeg på Medi3 i Ålesund og fikk gjennomført en artroskopi, dvs en kikkhullsoperasjon av kneet. Kneet hadde plaget meg lenge, og legen ville se om menisken var skadet. Det viste seg da at menisken var helt fin den, så nå er vi tilbake til start.. Så får ikke trent like hardt som før enda, men idag fikk jeg syklet littegrann. Stivt, og litt ømt, men godt å få bevegelse igjen =)

Så nå er jeg sykmeldt ut neste uke, og så er det ferie i 3 uker!! Jippi!!

vi har derfor bestilt oss billetter, og neste fredag reiser vi til London, og lørdag videre til Miami!! vi gleder oss!! Der skal vi leie bil, og har planer om å ende opp i San Francisco, min gamle «hjemby» :-)

Blir sikkert flere hundre bilder å legge ut etter turen vil jeg tro!! Heldigvis har jeg nytt kamera med GPS, slik at jeg alltid vet hvor jeg har vært å knipset 😉

PT2

Etter en måned med hard trening og mager mat, har jeg fått lønn for strevet. Vekten er på vei ned, og midjemålet er redusert! Yippi-kay-yey!! premien var i helgen da jeg skeiet ut med masse fet mat og kaker 😀 Men idag er det «på’an igjen» 😉 Vil anbefale alle som trenger en liten «push» om å prøve det samme!
Det fungere da slik at når jeg trener med min personlige trener, og gjerne vil gi meg fordi det er tungt, så står hun ved siden av og roper: «kom igjen!!! Du SKAL ha 3 til!!»
Er jo flaut å gi seg da.. 😉

PT

Etter et par år med klær som konstant krymper, og utallige metoder for å få de til å passe igjen, har jeg endelig innsett noe; Jeg trenger profesjonell hjelp 😉

Så forrige fredag hadde jeg mitt første møte med min personlige trener (PT) Trude! Hun målte meg opp og i mente, og da det plutselig sto svart på hvitt at det ikke er klærne det er noe galt med, ble jeg faktisk mer motivert enn noen sinne =)

så nå skal jeg med god hjelp fra henne, trene 3 økter i uken + småøkter på «fridagene», i tillegg til at hun har gitt me en diettplan, med kun 1500 kalorier pr.dag.
Høres kanskje lite ut, men fakta er at etter 3 dager på diett, har jeg enda ikke vært mer sulten enn jeg er til vanlig… Mye god mat man kan lage uten å dynke den i fett osv.. =)

Så nå i begynnelsen er målet 1 kg i uken, og da ser vi fort om jeg trener for lite, eller spiser for lite/for mye.

Dette blir spennende!! Skal bli godt å få hjelp med motivasjonen når man virkelig trenger det, og kanskje innimellom et ekstra spark bak for å gi litt mer!

Ønsk meg lykke til og kryss gjerne et par fingre 😉