Sommer?

Til tross for at det regner stort sett hele tiden, så har jeg begynt å male hus innimellom bygene.


Har kommet lenger enn dette nå altså, mangler bare de to siste veggene, men de må nok dessverre vente litt til.
Men blir veldig fint med lyst hus istedet for det triste brune!
Må vel også ha meg et lite prosjekt med å temme denne hekken som vokser som ugress utover hele plenen..

Ellers er mye det samme her, jobber og står på, mens Trond er offshore.
Heldigvis kommer han hjem neste tirsdag :-) Holder jo også på å bygge garasje, men tror ikke han rekker så mye denne gangen, siden han reiser til Singapore neste lørdag.. Da skal han være der i 2 uker, men det gjør ingenting, for 4 dager etter han reiser dit , så reiser jeg etter!! Jepp, ferie i Singapore!! :-) Gleder meg stort til dette, selv om han må jobbe en del mens jeg er der, så er det nok masse å finne på. Og fra 27.mai til 24.juli er det noe som heter «the Great Singapore Sale», dvs at omtrent alt er på tilbud, så tenker at kofferten bør være ganske slunken på vei dit, men en del tyngre på vei tilbake 😉

Skal prøve å blogge fra ferien i år også tenkte jeg, kanskje ikke like opplevelsesrik som vår USA-tour ifjor, men hvem vet 😉

Legg igjen en kommentar