«Kina»-reisen

Etter å ha bestilt billetter til Singapore, måtte jeg jo også ha billetter til Oslo, så bestilte fra Vigra da det var billigst, bare for å oppdage at jeg skal fly fra Torp til København, ikke Oslo… Så etter litt styr, ble det til at jeg kjørte fra Ørsta til Vigra kl 03.15 på natta, fly til Oslo kl 07.00, tog til Holmestrand, buss til Torp og da første var jeg virkelig igang med reisen :-)

Flyet til Danmark var bare et slikt lite propellfly, men heldigvis varte det bare 50 minutter. Så var det ny innsjekk i København, for å reise til Qatar, og deretter Singapore.

Reisen til Qatar gikk veldig fint, film, tv-serier og pittelitt søvn, gjorde at tiden fløy.

Tiden fløy dessverre litt for fort, for selv om flyturen skulle ta 6 timer og 15 minutter, tok den bare 5,5 timer.. Så fikk litt for mye tid i Qatar dessverre, og ja, jeg sier dessverre for Qatar er ikke en plass for meg altså! I tillegg driver de å bygger ny flyplass 4 km utenfor den gamle, og transporten mellom de to fungerer litt som kvegdrift… Stapper alt for mye folk på en buss, og kjører som noen svin i noen km til der flyet står. Men men, overlevde jo helt fint 😉

Flyturen til Singapore gikk også helt fint, men da jeg landet på Changi flyplass, var jeg nok likevel litt lettet over å endelig være framme :-)

Fikk tak i kofferten, og tok taxi til hotellet. Da var det jammen godt med en laaaang dusj! Hotellet er forøvrig meget fint, og vi er heldige nok til å bo i den executive etasjen, dvs, vi må bruke romkortet i heisen for å komme dit, og har forskjellige goder som andre gjester ikke har. Så her skal luksusen nytes!

Så etter en par timer kom Trond «hjem», han jobber på et verft på andre siden av byen, så da var det litt sightseeing, før vi gikk på Hard Rock Cafe for å spise middag.

Etter det vare det igrunnen bare avslapping, så film på rommet før vi sovnet. Jeg hadde da omtrent ikke sovet på nesten 3 døgn, men var forbausende våken! Men ble heldigvis fort trøtt, og slokna som et lys :-)

Legg igjen en kommentar