Sentosa Island

Søndag hadde min kjære fri (faktisk), så da måtte vi jo nesten ha oss en liten sightseeing-runde.
Valget falt på Sentosa Island, ei lita øy, sammenbundet med Singapore med en bro. Der har man sandstrender, fornøyelsesparker, dyreparker osv, dvs det meste man kan finne på i løpet av en dag.

Dette er den nydelige sandstranda på Sentosa Island. Det er en strand på «land» og i tillegg har de lagd kunstige «bukter» noen meter ute der det er mer strand. Her går det en gangbru over, men ikke alle har det.
Her kan man se disse buktene, og hvis du lurer på hva det er som ligger utenfor, så er det båter, i massevis! Oljetankere og fraktskip i lange baner. Hele Singapore er omringet av disse, og dette er vel det minst attraktive med hele utsikten 😉

Dette er fra Underwater World. Der hadde de veldig mange akvarier med forskjellige fisker, men bilder fra slike akvarier blir sjelden bra, så her er et bilde av den ene selen som hadde show der. De hadde også delfiner som viste seg litt fram, men det var i grunnen selene som stjal hele showet. De så utrolig lekne ut, og var meget flinke :-)

Så istede for å ta buss, så gikk vi til neste attraksjon. Det var meget varmt, men veldig godt å bare spasere litt. Singapore er veldig nøye på hvordan alt ser ut, så derfor er det grønt og frodig egentlig overalt, til og med i sentrum av byen.

Etter å ha gått i ca 10-15 minutter kom vi til Imbiah Lookout. Siden Singapore er et forholdsvis flatt land, har de ikke mange utkikksposter, derfor bygger de dem istedet. Bildet er tatt fra Tiger Sky Tower, som rager 131 moh. Herifra sies det at man kan se til både Malaysia og Indonesia. Det kan jeg dessverre ikke konfirmere, men at det er en fantastisk utsikt, det er det vel ingen tvil om!

Så dro vi til Butterfly Kingdom, der de også har papegøyer. Denne likte seg meget godt på skuldra til Trond, og ville aller helst ikke dra der ifra. De hadde også svære papegøyer man kan betale for å holde den og ta bilde, men dette snek vi oss jo glatt unna med denne lille rakkeren :-)

På vei til fastlandet igjen, tok vi taubane, litt annerledes måte å reise på og med veldig god utsikt.

Etter Sentosa Island, dro vi til et IT-mall (kjøpesenter med stort sett bare IT-utstyr), der jeg ville kikke på speilreflekskamera. Vil jo gjerne ha et slikt kamera, og da helst kjøpe ett i begynnelsen av ferien, slik at jeg kan bruke det før jeg drar hjem :-)
Da kunne gubben avsløre at han hadde tenkt å kjøpe ett til meg i bursdagsgave, så en gang igjen har jeg klart å ødelegge overraskelsen hans.. :-) Men endte da opp med kamera! Godt fornøyd da jeg gikk der ifra :-)

Etter det var det igrunnen bare spasering og litt drinker før vi gikk tidlig til sengs.

Skal legge flere bilder i fotoalbumene etterhvert, kan ikke legge alt her.

Legg igjen en kommentar