Holland Village, Botancial Garden og Clark Qays

Igår var den store spaseringsdagen! Hadde tenkt meg til Holland Village på en liten shopperunde, så tok derfor taxi dit. Det ble lite shopping, så da tenkte jeg at jeg kunne spasere litt mot hotellet, og kanskje stikk innom den botaniske hagen og orkidehagen. Tenkte virkelig ikke over hvor langt dette er i denne varmen..
Så spaserte med godt mot, da det begynte å buldre litt i skyene. Satte opp farta litt, og rakk akkurat å komme meg under tak, da skyene rivnet og det høljet ned.
Oppdaget også fort at jeg var ikke alene om å bli «fanget» av regnet :-)

Heldigvis varte ikke denne skuren så lenge, så 15 minutter etterpå trasket jeg videre.

Gikk da innom den botaniske hagen, og Orchid Gardens. Utrolig mange fine orkideer og andre planter der! Meget frodig, grønt og vakkert.

Etter det var det en velfortjent dusj som sto på planen, ikke bare var det varmt og jeg svettet noe voldsomt, men var også meget høy luftfuktighet etter regnet, så var igrunnen kliss våt etter turen.

På kvelden dro jeg og Trond til Clark Quay, en gågate de har bygd tak over og satt inn air-conditioning. Genialt og meget behagelig!

Der dro vi på en restaurant som heter Santos, en brasiliansk BBQ. Der forsyner man seg selv med salat, og etterhvert kommer de ansatte med svære spyd med forskjellig kjøtt på og skjærer av biter som de legger på tallerkenen din. Et fantastisk konsept spør du meg!
Fikk servert alt fra baconsurret kylling og lammelår, til kalvestek og kyllinghjerter. Helt nydelig!

Gode og mette dro vi tilbake til hotellet og slappe av resten av kvelden :-)

Legg igjen en kommentar