2012

Ser jeg ikke har vært særlig aktiv på blogfronten det siste året, forrige innlegg var oppsummeringen av 2011! :-) Men men, nytt år, nye muligheter!

Så hva har da skjedd i 2012?

2012 ble et rolig år med tanke på reising, har ikke vært utenlands en eneste gang faktisk, men har reist en del innenlands istedet.
Påska ble feiret i Smalvassdalen, sammen med nesten alle søskenbarna mine med familier. Utrolig gøy! Aking og leking i snøen på dagtid og litt godt i glasset på kveldstid :-)

Sommerens turer ble mest bilrelaterte, med vår faste tur til Elverum på mustangtreff.
Veldig vått i år, så ble lite kjøring, men fikk prøvd oss på ferdighetskjøring, der Trond kom på 3.plass, mens undertegnede kom på en 6.plass (Vant dameklassa da 😉 ).
Dragkjøringa ble avlyst grunnet høljregn, men det ble arrangert en 60-fots konkurranse for alle som ikke hadde kjørt før. Så da måtte jeg jo melde meg på da, og endte på en 3.plass, kun slått av 2 damer! Gutta var milevis bak oss 😀

Siden det ble lite kjøring på årets treff, rakk vi litt mer sightseeing, og besøkte i år jernbanemuseet på Elverum. Der sto jammen den gamle togstasjonen fra Smalåsen utstilt! Veldig lærerikt og spennende museum, og gøy å se bygninger fra hjemlige trakter.

To dager etter mustangtreffet skulle Trond reise offshore, og fordi man ikke alltid er så flink å planlegge og bestille flyreise, endte det med at vi kjørte til Bergen, der han skulle reise ifra. Så ble en natt på hotell, og litt sightseeing i Bergen også før han skulle på flyplassen. Så fikk tatt Fløibanen. Dessverre mye tåke, så fikk ikke så sett mye utsikt, men var likevel veldig fint der oppe. Så ble det en liten tur på akvariet, før vi satte kursen mot flyplassen.

Det ble også en liten tur til Gardermoen motorpark , der Trond fikk kjøre SS2 (bilslalom).

Da høsten kom og det nærmet seg ferie, ble alle utenlandsplaner lagt på is, og vi reiste heller nordover på hytta for å jakte litt.
Passet også veldig bra da å fortelle hjemme at vi venter små i 2013 😉

Forma var ganske laber en stund, så var nok Trond som løp mest rundt i fjellet på jakt, men fikk da en liten tur jeg også. Ingen fangst dessverre, men fikk ihvertfall nyrørt blåbærsylte til frokost 😀

Resten av høsten har igrunnen vært ganske rolig. Trond valgte å ta permisjon fra offshore-jobben ett år, pga svangerskapet mitt og alt som kommer etterpå :-)
Så nå jobber han som billakkerer på Bil og Gummiservice i Hovdebygda.

Vi har endelig fått begynt på badet da, fant vel ut at det er greit med ferdig bad når man har småfolk i hus, så med god veiledning fra svigerforeldre så er vi da igang. Gleder meg til å slippe å løpe gjennom hele huset på natta når jeg skal på do ;-P

Til tross for at bare en av oss kan drikke i år, så ble det faktisk 2 julebord på oss, et ganske rolig ett med Tine, og et skikkelig et med B&G på Hotell Aleksandra i Loen. 2-dagers julebord, med bading, mat, drikke og alt som hører med. Fikk til og med sneket meg til en rygg og nakkemassasje mens vi var der. Skikkelig deilig!

Jul og nyttår ble feiret i Skorgeura med svigers og svigerfamilie. God mat som alltid, og veldig hyggelig!

Så nå kan 2013 bare begynne. Til tross for et rolig 2012, har jeg på følelsen av at ting kommer ting å bli en del mer spennende i 2013!
Vi aner jo egentlig ikke hva vi går til, så vi tar imot med åpne armer og åpent sinn :-)

Mest spenning blir det vel i påsketider, da jeg har termin 1. påskedag. Spennende!!

Legg igjen en kommentar