Herr og fru Liaskar

Jepp, så har vi giftet oss! 😀
Fredag 01.02.2013 var den store dagen, og selv om den opprinnelige planen var å gjøre det uten en markering, så ble det en kjempedag for oss begge.

Vielsen skulle skje i tinghuset i Volda kl 10.00, og da vi kom dit sto jammen mamma i salen og ventet på oss. Hun hadde funnet at hun ville få det med seg når dattra skulle vies, så hun hadde da avtalt med Trond sin familie, og kjørt nedover. Kjempeoverraskelse! Jammen bra jeg har 2 mnd igjen til termin, ellers kunne det fort ha skjedd mye mer denne dagen 😉

Etter vielsen dro vi hjem og slappet av litt før vi skulle ut i Skorgeura for en bryllupslunsj, eller som de ville sagt i Amerika, a wedding reception 😉

Hadde også hatt litt flaks, for ringene kom på postkontoret denne dagen, så fikk hentet ut de på vei til Ura.

Svigermor, Sissel, skulle lage lunsj, og hadde da sagt at hun skulle bare lage noe enkelt som snitter e.l, men da vi kom dit hadde hun jammen disket opp! Et helt bord fullt av forskjellige småretter! Bl.a rekecoctail, kjøttboller, spyd med diverse godsaker på, laksespyd, salater, fylte egg, kalkunkjøtt osv, og i tillegg en hjemmelaget kransekake med brudepar på toppen. Kjempefint!

Gjestene var mamma, Magnar, Sissel, Anette (min forlover), Robert (Trond’s forlover), Ragnhild, Marna, Henry og Edith.

Var et veldig hyggelig selskap, og tror nok alle koste seg like mye som oss.

Robert stilte opp med dagens underholdning, som besto av champagneflaskeåpning med sabel (!), og siden bruda er meget gravid, fikk han vist sine kunster 2 ganger, med både vanlig champagne og alkoholfri :-)

På kvelden ville jeg og Trond ut å spise på en restaurant, og valgte å dra på hotellet i Ulsteinvik. La oss like gjerne inn på hotellet, og etter en helt fortreffelig middag fikk vi oss begge en god natts søvn etter en lang og innholdsrik dag.

Så tusen takk til alle som gjorde denne dagen så fantastisk for oss!

Legg igjen en kommentar