Tiden flyr

Imorgen er jeg kommet til uke 34! For dere som ikke vet hva det betyr, så er et svangerskap 40 uker + 3 dager.
Dvs, at jeg nå nærmer meg målstreken med stormskritt!
Er jeg stressa? En smule…
Det er mye som skal gjøres før babyen kommer, og mye av det er tidkrevende.
F.eks, så har vi jo begynt å pusse opp bad. Golvet er støpt, og har fått plassert doen, satt inn skyvedør mellom bad og soverom, men fortsatt skal vi bytte vinduer, legge fliser, få opp vegger, få tak i rørlegger og elektriker osv osv osv..
Men men, har jo det gamle badet, så er jo forsåvidt ingen krise enda.

Så var det utstyr til lille bolla da. Vi har vogn og bilstol klart. Senga er fortsatt flatpakka, men i hus, ellers har vi litt klær, håndduker, lekegrind, vognpose og slike elementære ting klart. Men siden vi ikke har gjort dette før, vet vi jo egentlig ikke hva vi trenger, eller ikke trenger, så derfor får det elementære holde til vi vet hva som faktisk behøves.

Sykehusbagen er påtenkt, men ikke noe mer enn det enda. Har ingen planer om å føde før jeg går ut i permisjon 8.mars, så den får pent vente til da 😉

Den dagen jeg går ut i permisjon skal jeg forøvrig til Molde i årsmøte for lokalforeningen i NML, så Trond er kanskje litt nervøs for at jeg skal ende opp på føda i Molde.. Men siden de fleste førstegangsfødende går noen dager over, så tror jeg nok dette også skal gå bra. :-)

Jobber fortsatt 60% og siden arbeidsgiver har forstått at skiftarbeid utgår, så tenker jeg at jeg skal klare det de neste 3 ukene før permisjonen starter også. Har en del bekkensmerter, så tåler lite tråkking og ståing, men så lenge jeg får gjøre ting i mitt eget tempo, så går det i grunnen veldig greit.

Til tross for at ting blir tyngre og tyngre for hver dag, prøver jeg jo å få «trimmet» litt, så onsdagene er det gravidbading (evt hvaling) i varmtvannsbasseng, og en gang i uka går jeg til fysioterapi, der styrketrening blir brukt som behandling for å stabilisere bekkenet mitt. Spaserturer har igrunnen utgått for lenge siden, er alt for vondt å gå langt, og selv om jeg i utgangspunktet bor 7-8 minutter til fots fra jobb, bruker jeg nå fort 20 minutter nedover, så er flittig bruker av bil 😉

Så, det var dagens (eller sikkert ukens..) oppdatering/klagemur :-) Humøret og motet er heldigvis oppe, selv om rumpa er litt tung, så dette skal nok gå fint! :-)

Legg igjen en kommentar