Gravidparkering

Syns kjøpesenter burde ha egne gravidparkingsplasser i tillegg til handicap-parkering. Er slettes ikke kjekt å måtte stå flere «mil» unna inngangen, når avstand mellom stua og kjøkken virker lang nok noen ganger.. 😉
Men idag var jeg heldig med parkeringen og fikk endelig somlet meg til frisøren! Bedre å gjøre det nå, enn senere tenker jeg!
Ble veldig fornøyd med resultatet, selv om jeg vet at denne luggen er noe jeg alltid angrer på når den vokser ut 😉 Har da en saks selv, så skal nok få bukt med den når det blir krise.
Så da tager man et meget dramatisk ansiktsutrykk, bruker litt instragrameffekter, også knipser man bilde av sin nye frisyre :-)

Igår var jeg forøvrig til jordmor. Magen vokser noe voldsomt (men er helt normalt altså..), vekta øker, og alt ser ut til at lillegull har det helt topp der inne!
Fikk senket arbeidsmengden min til 40% nå, for er rett og slett litt ubehagelig å gå/stå lenge i gangen for tida. Kunne sikkert ha tatt «fri» resten, men hva skal man finne på i flere uker da? Så tenker at 2,5 uke med 3,5 timers dager er helt fint nå på slutten :-)

«Reka» som vi så fint kaller henne enda, er meget aktiv for tida, og har derfor prøvd å feste sambarumpa hennes på film. Ikke alltid like enkelt, for kan ikke sitte med kamera klart hele tiden heller.. Og klarer ikke å puste uten å bevege magen, så blir litt ekstra bevegelser, men here goes:

Legg igjen en kommentar