3 uker igjen!

Ja nå er det full nedtelling her! 3 uker til termindato! Kan vel i teorien skje når som helst, selv om jeg er forberedt på april-baby.

Den siste uka har gått kjempefort, har jobbet korte dager, og ellers er dagene fylt med fysio, kiropraktor, bading osv.

Torsdag var siste dag på jobb, og selv om jeg en stund grudde meg til å ikke ha noe å gjøre, så syns jeg nå det er helt greit å få være hjemme. Det er mye som skal gjøres klart før babyen kommer, og nå er kroppen såpass tung, at det er godt å få finne sofaen akkurat når jeg trenger den.

Torsdagskveld reiste jeg og 2 kollegaer til Molde. Årets årsmøte i organisasjonen skulle holdes der, så heldigvis var det ikke et sted man må fly til, da hadde jeg måttet stå over :-)
Kom fram til Molde i 19-tiden, og det ble en rolig kveld.
Fredagsmorgen var det opp i rett tid, skulle rekke ferja for å reise til Tresfjord, der vi skulle på omvisning på et av Tines anlegg. I Tresfjord lager de Ridderost og Port Salut, og vi fikk heldigvis smaksprøver 😉 Ridderosten er en av de beste ostene spør du meg, så forskynte meg godt 😀
Etterpå dro vi til Elnesvågen, enda et Tineanlegg, der de lager Jarlsberg og brunost. Veldig gøy å se hvilke løsninger de har på andre meierier.
Etter denne omvisningen var det tid for årsmøte, noe som aldri tar spesielt lang tid :-)
Så reiste vi tilbake til hotellet i Molde, der vi fikk en par timer etterlengtet pause før middagen skulle være.
Jeg var forholdsvis sliten etter å ha trakket rundt på 2 meierier hele dagen, og føttene var fulle av vann, så lå som et slakt på hotellrommet med beina høyt så lenge jeg hadde tid til det.
Middagen ble holdt på Egon, der vi fikk en kjempegod middag og nydlig dessert!
Må jo si at det å være edru på fest ikke er favorittaktiviteten min, men var jo gøy å se på de andre da 😉 Mange var veldig opptatte av magen min, og fikk veldig mange velmente råd om det å være småbarnsforelder 😉
Ble tidlig kveld for min del, takket for meg da restauranten stengte og de andre skulle på pub.
Så var det hjem igjen på lørdags formiddag. En herlig luftetur, med nydlig sol.

Da jeg kom hjem var Trond omtrent ferdig med å flislegge på badet :-)
Mangler den nederste flisraden som skal være oppetter veggen nå, så kan vi ha på fugemasse. Så det går da framover der også :-)

Så imorgen er første hverdag i permisjon! Rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake på en stund, og er veldig overrasket over hvor fort de siste månedene har gått.
Er veldig fornøyd med å ha jobbet til «the bitter end», selv om jeg har jobbet veldig korte dager nå på slutten. Hadde jeg hatt en stillesittende jobb, hadde jeg nok kunnet jobbet mye mer, men når man jobber på gulvet blir det mye trakking for en tung kropp :-)

Gleder meg til neste fase nå! Det blir veldig spennende framover! :-)

Legg igjen en kommentar