38+1

Skulle vel strengt tatt ha skrevet litt igår, men det ble aldri.. :-)

Visste du at ordet «graviditet» kommer av det latinske ordet «gravis» og betyr «tung, besværlig» ?
For et utrolig treffende ord, for det er akkurat slik jeg føler det 😉

Magen har nå sunket , så føler den henger mellom beina innimellom, og selv om jeg da har mye bedre plass til å puste og spise, så har jeg enda mindre plass til å bøye meg.. Men er jo bare et tegn på at det nærmer seg fødsel, så da er det greit.

Igår begynte jeg endelig med forberedelsene, eller som det ofte blir kalt: redebygging.
Så lette fram mye av babyutstyret som lenge har ligget på gjeste/roterommet og begynte å sortere. Det første jeg sorterte er alle gratispakkene man får i diverse butikker og klubber når man er gravid. Og må jo si meg fornøyd med «fangsten» :
Her har jeg da bleier til både mor og barn, våtservietter i lange baner, ammeinnlegg, kremer og oljer i både prøveflasker og store flasker, figurer som skal henge på vogna, reflekser osv, osv. Er jo en god start på alt man trenger til den lille da, og veldig greit med alle prøvene, sånn at man kan velge sine favoritter før man kjøper alt.

Begynte også på klesvasken, og det er jo litt koselig å se alle babyklærne henge på tørkestativet istedet for disse gamle utvaska t-skjortene som vanligvis henger der 😉
Dette er jo bare første lass, må vite, den rosa posen skal vaskes idag 😀
Men greit å få sett igjennom, tror jeg har mye av det viktigste nå iallefall.

Har begynt å planlegge hvordan soverommet skal møbleres også, må flytte litt på senga vår før vi setter inn sprinkelsenga, slik at det blir mest mulig lettvint med tanke på nattamming. Men siden jeg for tiden er meget «tung og besværlig» så jeg nok ha litt hjelp til dette :-)

Sykehusbagen er også pakket nå, tror jeg.. Mangler sikkert noe i den, men siden vi bor 15 minutter unna sykehuset, så er det ikke noe problem å få henta ting jeg har glemt. Men greit å ha noe med seg ihvertfall :-)

Badet har vi nå kommet ganske langt på syns jeg, er jo slettes ikke ferdig, men golvet er ihvertfall helt ferdig, og ble meget fint om jeg må få si det selv!
Så neste steg blir å få på plass de elektriske boksene og få hit en rørlegger, så kan alle veggplatene komme på plass. Spennende!

Og nesten mest spennende av alt: Hva blir ferdig først? Bad eller baby? 😉

Legg igjen en kommentar