40 uker

3 dager til termin, og babyen er nå ferdig «bakt». Så nå gjenstår bare å se når hun har tenkt å komme ut å hilse på oss spente foreldre :-)
NÅ er sykehusbagen helt ferdig pakket, fikk vasket hentedressen hennes igår, så nå er den også på plass.
I tillegg fikk jeg endelig bygd senga hennes igår. Den var igrunnen litt dumt lagd, da det ikke går ann å ta av den ene siden med sprinkler, så vi modifiserte den litt selv. Greit å kunne koble sammen min og hennes seng mtp nattamming osv.

Veldig gøy å få gjort ferdig senga altså, ble stor babystemning der inne etterpå :-)

Fikk også kjøpt stellekommode igår, dvs, kjøpte en vanlig kommode som vi skal legge en stellematte oppå. Som reklamen sier: Like bra, bare mye billigere! Hadde egentlig sett meg ut en kommode fra jysk, men da jeg kom dit hadde de ikke riktig farge inne. Det var ikke noe gøy for en høygravid hormonell dame, men klarte å summe meg og dra videre til neste møbelbutikk, og på møbelringen fant jeg en kommode som igrunnen var mye bedre :-) Den er ikke montert enda iom at badet ikke er ferdig, men den ser altså slik ut:
Fikk jo aldri kjøpt den stellematta på jysk da, men det er ikke så hast med, så får ta det på lørdag, eller over helga. I verste fall får gubben dra på shopping mens jeg er på sykehuset :-)

Trond har jo påskeferie nå, så nå ser det ut til at vi får god tid til bad ihvertfall. Idag driver han å legger opp kabelrør til elektriker, og så skal siste veggen på plass. Så er det bare å begynne å vaske ned så vi får fuget hjørnene og under platene, og deretter kan vi begynne å montere dusjvegger og baderomskap. Jo mer som er klart jo bedre! Da kan både rørlegger og elektriker bare komme så fort som mulig etter påska.
Er jo fortsatt en del arbeid som tar tid da, som å få på plass døra til gangen igjen, og listing osv, men vi ser ihvertfall lyset i tunellen nå :-)

Selv viser jeg fortsatt ingen tegn til å skulle føde i nærmeste framtid, selv om mange har troa på at fullmånen skal gjøre jobben. Så blir nok en april-jente som kommer ut :-)

Kan vel ikke si at jeg gleder meg til å sove hele netter, for de aller fleste småbarnsmødre vet vel at det ikke er vanlig, men gleder meg til å våkne av andre grunner enn en full blære i det minste 😉 Gleder meg også stort til å få brukt litt mer av klærne som nå har ligget ubrukt i klesskapet i flere mnd, og alle mest gleder jeg meg til å få gått litt mer turer, med barnevogn selvfølgelig, men det å få være fullt mobil igjen er et savn.

Så da vil jeg bare ønske alle en riktig god påske fra både folk og fe her i Grimvegen 6! :-)

Legg igjen en kommentar