Et nytt liv!

Eir er et nytt liv, og livet med Eir er et nytt liv. Men som vi nyter det nye livet :-)
Selv om jeg til tider er veldig sliten, har jo ikke sovet en hel natt siden i fjor sommer, så er det absolutt verdt det! Tenk at et så lite menneske kan gi så mye glede i løpet av en dag! Hun sover mesteparten av tiden, men når hun er våken, så er hun mer og mer våken, og man ser tydelig at hun nå kan fokusere på ansiktet mitt. Hun snur seg etter lyden av stemmene våre og ser oss rett i øynene. Det er helt fantastisk å se utviklingen som har skjedd på så kort tid.

Blir ikke så ofte blogget nå, så får prøve å oppsummere litt hver gang.
Først kan jeg kanskje «reklamere» for web-albumet jeg har lagd til henne:gullet.hmklingen.com Der skal jeg prøve å legge inn bilder av henne med jevne mellomrom.

Ellers er det rolige dager her. Fikk trillet en del forrige uke, var jo så utrolig fint vær. Så etter å ha vært låst til sofaen i flere mnd, så gjorde det veldig godt å komme seg ut. Men merket jo at føttene ikke har vært særlig i bruk i det siste, så etter 3 trilleturer var jeg uten skinn på hælene. Men men, turene gjorde godt alikevel!
Nå er det meldt regn i lange tide framover, så får vel bare lete frem regntøy og regntrekk til vogna. Kan jo ikke sitte inne i ukesvis.. Må jo begynne å trene sånn smått også. Har ikke lov å trene skikkelig før det har gått 6 uker, men trilleturer er lov :-) Men må få legge ut et skrytebilde, fikk på meg en av mine gamle bukser idag, og siden den har ganske høyt liv, så ser det jo faktisk ganske lovende ut:

Har også fått badet henne hjemme her en par ganger nå. Var litt skeptisk første gangen, for da hun ble badet på sykehuset ble hun skikkelig sint, og likte det nok veldig dårlig. Men da vi senket henne i vannet her hjemme, ble hun helt salig. Tror nok hun likte det godt alikevel :-) Etter badinga da vi fikk pakket henne inn i en håndduk, virket hun også meget fornøyd.

Så har vi jo nesten kommet i mål med badet vårt! Eneste som mangler nå er lister i taket, vifta og dørlister, så er vi helt ferdige :-)
Er utrolig fornøyd med resultatet! Endelig har jeg det store fine badet jeg har ventet så lenge på :-)

Så da er det bare å planlegge neste prosjekt: vaskerom.. Men det blir nok et mye enklere å raskere prosjekt. Skal gjøres så enkelt og billig som overhodet mulig! alt på det gamle badet skal rives ut, få golvbelegg på gulvet, mal veggene og få på plass vaskemaskin, tørketrommel og utslagsvask. Gleder meg til det blir ferdig også, spesielt til tørketrommelen er i hus. Er ikke å legge skjul på at en liten baby fører til en del mer klesvask 😉

Legg igjen en kommentar