Hektisk hverdag

Førstkommende søndag skal vi ha dåp, noe som krever en viss form for planlegging. Siden planlegging og ammetåke ikke akkurat går hånd i hånd, så går det ikke så fort framover :-)

Først og fremst må jo folk få vite om dåpen, og siden jeg ikke er av den mest kreative sorten, brukte jeg et dataprogram for å lage invitasjoner, og ble igrunnen godt fornøyd med resultatet.
Så skal man jo finne faddere, planlegge kaker, bestille evt blomster, finne lokale osv osv.. Men nå er heldigvis alt i boks. Kakene er fordelt mellom flere av familiens bakere, blomster er bestilt, lokalet er ordnet, og fadderne er valgt :-)
Godt å få god hjelp til sånt!

Ikveld kommer mesteparten av familien min, dvs mamma, Geir og Jan Åsgeir kommer. Og før de skulle komme må jo huset ryddes.. Eller.. huset skulle vært ryddet uansett, men nå fikk vi en god grunn til å få det gjort :-)
Så da gjorde vi det veldig enkelt, vi bestilte en container! Den klarte vi å fylle opp på rekordtid!
Mye er jo rester av oppussing, men også en del annet er kastet. Siden vi er ferdig med badet så kan gamlebadet rives, så møblene der er endelig kastet.
Ellers har vi fått mye opp på mørkeloftet. Ikke sånn rot som bare blir liggende der istede for på fyllinga, men møbeldeler, kofferter, julepynt osv. Ting man ikke kan kaste, men som man bruker en par ganger i året.
Så nå er gjesterommet ryddet og klart, etter åresvis med utsetting.. Er jo ikke helt tomt der inne, men det står en seng der, og man kan endelig se gulvet.. 😉

Igår skulle vi sette inn ny dør til badet, men så ombestemte vi oss mtp dørstokk, så nå er badet uten dør.. Så det må vi kanskje få fikset før vi får besøk, så man slipper å dusje med publikum 😉 Men er vel igrunnen fort gjort å få satt den inn da.

Så skal bare huset vaskes litt, så er vi klare!

Men idag skal også det nydelige været nytes, så skal på trilletur med ei venninne aller først :-)

Skal også i dåpssamtale med presten idag. Litt spent på hva han sier, særlig med tanke på at jeg har meldt meg ut av hele kirka.. Tipper han blir ikke særlig imponert av det! Men han kan fortsatt ikke nekte meg å døpe datteren min, så det går nok bra :-)

Slenger til slutt med et bilde av Eir, bare fordi jeg har lyst 😉

Lille trøtte budeia mi :-)

Legg igjen en kommentar