Bucket-list

For nesten 10 år siden skrev jeg en liste over ting jeg ville gjøre før jeg ble 30.
Jeg ville besøke alle verdensdelene, Island og Svalbard, jeg ville rafte, gå til en profesjonell fotograf og lære meg å dykke.

Ikke mye er gjort ser jeg.. Har vært i Nord-Amerika, Europa, Asia og Australia da. Har ikke raftet, og kommer vel heller aldri til å gjøre det.. Er alt for pysete i vann! Så da blir det nok ingen dykking heller 😉
Ikke kom jeg meg til fotograf heller, men fikk meg et skikkelig kamera, så tar litt bilder selv istedet. Nært nok.. 😉

Når det gjelder reisingen, ser jeg ingen grunn til å slutte nå. Kanskje blir jeg ferdig med lista før jeg blir 40 istedet.

Men selv om ikke alt på lista ble oppfylt, fikk jeg da gjort andre ting som slettes ikke var på noen liste. Har kjøpt og solgt leilighet, kjøpt hus, giftet meg og fått barn :-) Og da må det vel nevnes at jeg sa veldig lenge, at hvis jeg i det hele tatt skulle ha barn, skulle jeg ihvertfall ikke føde, men klarte jo det også 😉 Har kjørt bil på tvers av USA, besøkt Singapore og Malaysia og konkurrert i ferdighetskjøring med Mustangen til Trond.

Så er igrunnen fornøyd med alt jeg har gjort så langt, og så får bare tiden vise hva de neste 30 årene vil bringe :-)

Legg igjen en kommentar