Puh!

Alt skal tydligvis skje samtidig! Men ingenting negativt heldigvis :-)
Vært mye farting i det siste, men det har bare gjort at Trond har fått ekstra mye alenetid med Eir, noe som sikkert er bra for begge to.
Forrige uke var jeg to dager i Bergen, i forbindelse med NML’s landsmøte.
Torsdagen var det fagdag, som begynte seriøst med omvisning på Tine i Bergen, og busstur ut til nytomta der de skal bygge etterhvert. Omvisningen droppet jeg, for har vært i Bergen før. Etterpå dro vi til Hansa Bryggerier! Og ja, jeg er Dahls-patriot, men gøy å se andre plasser alikevel. Fikk først omvisning på fabrikken, og må si at det var deilig å kjenne igjen bryggerilukta! Etterpå skulle vi få litt mat, og ble da servert en tallerken med litt spekemat på, og så mye øl vi bare klarte å drikke.. 😉

Fikk smake Hansas nye IPA-øl og Hvete-øl som enda ikke er kommet i butikk. IPA var ikke noe for meg, ble litt for mye humle, men må (nok dessverre) si at Hvete-ølet var helt nydelig godt!
Vi skulle reise fra Hansa kl 17.30, men pga uforklarlige hendelser så ble vi en anelse forsinket..
Kl 18.30 skulle vi på byvandring i Bergen, med guide, men siden vi var ganske forsinket, og alle ville gjerne sjekke inn på rommene sine for å skifte klær, ble byvandringa også forsinket, og dessverre noe amputert. Men var utrolig spennende å være med en kjentmann (dame) rundt. Hun hadde skikkelig peiling på byen sin, og hvis hun hørte noen i gruppen diskutere ting, så plukket hun det opp, og forklarte videre rundt det temaet. Turen endte til slutt på Fløibanen, der vi tok toget opp for å spise middag på Fløien. Kjempedag!!

Etterpå gikk jeg bort til togstasjonen for å møte Jan Ove og Kirsti (av alle)! De var på vei til Finse for å overraske et annet par, og deretter ta en 3-dagers fjelltur. Veldig morsomt å møte kjentfolk, spesielt sånne man ikke har sett på en stund :-)

Dagen etter var det møte, og deretter hjemreise for min del. Droppet årsmøtemiddagen til fordel for dagen før. Syns det var nok å være borte fra Eir 1 natt :-)

Skikkelig godt å komme hjem igjen da! Kom seint på kvelden, etter Eir hadde lagt seg, men sneik meg inn for en klem alikevel.

Eir hadde blitt en racer på å snu seg mens jeg var borte (selvfølgelig), så nå snur hun seg fra rygg til mage på no-time, kjempeflink! :-)

Trond og Magnar hadde gjort en kjempejobb på vaskerommet mens jeg var borte, byttet vegger og tatt imot rørlegger, så der var det nesten bare å begynne å male og sparkle med en gang.

Ellers har vi begynt på babybading, og det er kjempegøy!! Eir storkoser seg, og plasker som bare det i vannet. Etterhvert skal de lære seg å dykke, og da skal Trond få være med for å ta bilder under vann. Det blir spennende! Jeg samkjører med Ekaterina bort til bassenget, og da vi kom hjem igår var det to trøtte unger i baksetet.

For 2 dager siden var Eir på 5 måneders kontroll på helsestasjonen, og fikk påfyll av vaksine. Hun er nå blitt 69 cm, og veier 7kg akkurat. Vaksinen gikk mye bedre enn forrige gang, hun gråt bare noen få minutter, så var alt bra igjen. Heldigvis!
Hadde pittelitt feber igår, men virket i storform, så dro på bading alikevel :-)

Ikveld begynner endelig quiz’en igjen! Gleder meg skikkelig! Både til det sosiale og hjernetrimen.

Og imorgen skal jeg ha første dag på jobb, skal til og med være på ystebrua. Heldigvis skal Philipp, vikaren min, være der også, for det er nok han som må lære opp meg denne gangen 😉
Imorgen kveld skal Trond på gocart-kjøring med jobben sin, men kommer hjem tidlig, for lørdags formiddag skal jeg bort igjen. Da er det jenteskyting i sollidalen i min regi. Har bedd alle jentene jeg kjenner, så spent på hvor mange som kommer :-) Og lørdagskveld er det fest med meierigjengen, så ja, det er en travel hverdag!
Litt dumt at alt kommer på en gang, men men. Blir nok lenge til neste utflukt nå tror jeg. Men vet jo aldri!

Legg igjen en kommentar