Hurra!!

Igår var Eir 8 mnd! Dagen skulle starte med fotografering, men fotografen hadde havnet på sykehus (typisk), så det er utsatt til neste uke. Dagen ble brukt til å handle og pakke, før vi pakket bilen og satte kurs mot Hotel Alexandra i Loen. Julebord med Bil og Gummiservice :-) Har ingen barnevakt for helga, så Eir ble med, men klarte å skaffe barnevakt gjennom hotellet, så vi har pass på kvelden ihvertfall. Så.. Da Eir skulle legge seg igår, begynte hylinga. Meget urolig og hadde tydelig vondt et sted. Gikk ut ifra at det var magen, for hva skulle det ellers være.. Barnevakta kom, og Eir hylte fortsatt.. Tror ikke denne jenta kommer til å bidra til befolkningsøkning i Loen for å si det sånn.. 😉 fikk til slutt bysset lillegull i søvn, og gikk ned for å spise middag. Gikk opp igjen halv 11, og Eir sov fortsatt godt :-) så.. I 3-tida inatt våknet hun igjen, hadde tidenes bæsjebleie, så den ble skifta. Hun sovna igjen, men det varte bare i et kvarter. Så begynte hun å hyle igjen.. Tok henne opp, ny bleie igjen, og bysset henne i søvn på nytt. La henne ned, da gråt hun, sov, gråt, sov, gråt, ca annenhvert minutt i nesten en time før hun endelig sovnet skikkelig og pustet rolig igjen.. Så det var en stk trøtt mamma son sto opp litt før 8 idag, for å gi Eir frokost. Da vi tok morgenstellet, gjorde jeg som vanlig, sjekket gummene ( håper jo stadig vekk da..), og HURRA!!!!! Tanna er kommet!!! Eir hadde slettes ikke vondt i magen, hun hadde vondt i gummene sine :-) og ja, jeg smiler, fordi det er bedre med munnverk enn mageverk 😉

Legg igjen en kommentar