Fotograf

Igår var vi hos fotografen! Han heter Carl-Åge Henriksen og siden hans finner du her.
Kjempeflink mann, som jeg kjenner fra fotokurs tidligere.
Fikk tatt noen skikkelig fine bilder av Eir :-) Fikk også prøve kameraet hans, som er ganske mye bedre, og dyrere, enn mitt hobbykamera :-)
vil ikke legge ut de aller beste bildene, siden de blir gaver, men en smaksprøve må til.

Dette bildet er litt dårlig proporsjonert, men det er nok ikke fotografen sin feil, dette var nemlig det jeg tok 😀

Resten av bildene blir spart til etter jul tror jeg 😉
Tok et par bilder uten bleie også, noe som selvfeølgelig endte med at Eir tisset på saueskinnet til fotografen.. kliss vått!

Eir har begynt så vidt å få knærne under seg, ikke helt, men hun prøver ihvertfall :-)
Ellers er hun meget aktiv, freser rundt på golvet i stadig større fart. Har også kuttet ned til 2 dupper om dagen, men i gjengjeld er det 2 laaaange dupper, så nå får jeg gjort litt mens hun sover (dvs jeg sover selv eller gjør husarbeid, min nye hobby 😉 )

Ellers er vi omtrent ferdige med julegavene, skal til Ålesund på fredag for å kjøpe den siste, også har vi igjen noen gaver som må kjøpes like før juleaften pga holdbarhet.. Jammen deilig å ligge godt ann for en gangs skyld!


Tror julestjerneinnkjøp for vente til rett før jul også, evt blir det av plast. Denne hadde jeg nemlig for 3 år siden, og dette bildet er tatt lille juleaften 😀

Så nå gleder vi oss til jul, har faktisk et snev av julestemning, siden det kom snø inatt. Er noen år siden jeg har hatt særlig julestemning, men i år blir det nok annerledes.
Permisjonen min er over 16.desember, så skal jobbe litt i jula da, men har igjen en del ferie, så blir ikke mye jobb ihvertfall.

Og hvis du lurer, nei, har ikke kommet flere tenner enda. Men har hørt at de gjerne kommer i par, så satser på at det ikke blir lenge til neste. I natt sov hun heldigvis godt, noe som ikke kan sies om forrige natt.. Og sover Eir godt, sover mor godt 😉

Men nå roper pliktene og sofaen i kor her, tror nok sofaen vinner denne runden..

Ha en fortsatt fin adventstid!

Legg igjen en kommentar