Den store husmordagen

I går sendte jeg mann og barn ut av huset, satte på høy musikk, og begynte å bake.

Trond ville gjerne ha mandelstang, og selv om jeg er ekstremt dårlig på gjærbakst, bestemte jeg meg for å prøve. Siden det var mye heving og venting, fikk jeg bakt brune pinner og kransekakepinner innimellom.

Som den late husmor jeg er brukte jeg selvfølgelig vispen da jeg skulle blande deig til brune pinner, og sprengte den ene vispen.. Hadde en i reserve heldigvis 😉


Kransekakepinnene ble lagd med ferdig deig. Har lagd mine egne tidligere, men de blir merkelig nok ikke like fine i konsistensen som disse.. :-)


Min store skrekk, gjærbakst! Fulgte oppskriften til punkt og prikke, fylte den ene med mandelfyll og rosiner, og den andre med mandelfyll og vaniljekrem. Ble merkelig nok veldig bra! Luftig og fin bakst! :-) *stolt*


Senere på kvelden fikk jeg vasket alle gulvene. 3 ganger!!

Så nå mangler bare julepynten og juletreet :-)

Legg igjen en kommentar