2014

Så var vi her igjen da, nytt år med nye muligheter!

Så hva skjedde i 2014?

Vi startet året med barnehagestart for lille Eir, noe som gikk over all forventing! Hun koste seg fra dag 1, og det gjør hun fortsatt!

I slutten på januar oppdaget vi en ganske omfattende vannskade i huset vårt, etter at rørleggeren hadde skrudd fast utslagsvasken på vaskerommet i vannrøret i veggen.. måtte rive veggen på vaskerommet, veggen i gangen, og gulvet i gangen.. var en helvetes jobb for å si det mildt… Var akkurat ferdig med vaskerommet også.. Men kom jo noe godt ut av det, for pusset opp gangen på nytt, og fjernet yttergangen, så ble et mye bedre inngangsparti i huset :-)

I februar skjedde de første av 3 veldig triste hendelser i 2014. 12. februar falt min onkel på isen, og døde av skadene. Det kom veldig brått på alle, og var en forferdelig ulykke..

I mars kjøpte vi oss et nytt hus! Enda et oppussingsprosjekt, men 3 ganger større enn det forrige! Og, nei, er ikke ferdige å pusse opp enda..

I slutten av mars feiret vi 1-årsdag 3 dager til ende, bokstavelig talt. Med et lite hus, må man dele opp besøket, så først var det besteforeldre og oldeforeldre, deretter «barneselskap», og til slutt onkler, tanter og søskgenbarn :-) Både jubilanten og mora var utslitte etter denne helga!

I april begynte vårt lille vidunder å gå! Dette var stort!

Ellers gikk vel våren i glemmeboka, egentlig, ingen hadde tid til noe som helst, så det endte med at i slutten av mai, sa jeg opp jobben min på Tine Meierier.
Hadde 3 mnd oppsigelse, så jobbet ut august.

I juli hadde vi det gøy! Det var nemlig slekstreff oppi «Dal’n», med alle etterkommere fra Ragna og Svein Klingen. Kjempegøy å treffe slekt man ikke visste man hadde, og veldig gøy for Eir å kunne vandre rundt, og leke med 3-menningene sine :-)

Helga etter var det som vanlig Mustangtreff, og denne gangen fikk Eir være hjemme med besteforeldrene. Så jeg og Trond fikk en skikkelig langhelg sammen, med sene frokoster, mye øl og bilkjøring (ikke samtidig selvfølgelig…). I år fikk jeg kjøre drag, og endte opp på en 4.plass totalt, noe som er mye bedre enn forventet :-)

Og i slutten av juli dro jeg og Mona til Køben på jentetur. Fikk møtt mine danske venninner igjen, for første gang på 9 år(!), og sett omtrent hele byen på noen få dager! Slitsomt, men veldig gøy!

Første uka i august flyttet vi ut på Sætre og var endelig eiere av bare 1 hus igjen!

Så kommer vi til den andre triste hendelsen i 2014. Tante Anita som hadde vært syk av kreft en stund, sovnet stille inn på morgenen 10.august. Men som onkel sa, nå har hun det ikke vondt lenger, og det er faktisk en god trøst i slik sammenheng.

29.august var min siste dag på Tine Meierier, og fikk både kake, kort, blomster og gave fra gode kolleger!

September startet med den siste ulykken, da gamlepus ble påkjørt av en av Sætres råkjørere.. Pus døde momentant, heldigvis, og er veldig glad for at Eir, som så hele smellen, er så liten at hun ikke forsto det. I ettertid irriterer vi oss over at hun som kjørte den dagen, fortsatt kjører alt for fort forbi huset vårt..

Senere i September fikk vi høns til gards! 4 høner og en hane fikk seg et hjem utenfor huset vårt, og uti oktober begynte de å betale husleie også, i form av egg :-)

I oktober fikk Trond seg jobb som prosjektkoordinator hos Kleven verft, og selv om han pendler helt ut til Gurskebotn, så trives han godt i sin nye jobb!

i midten av oktober fikk jeg meg et kort engasjement hos Berendsen Tekstil, som er et vaskeri, som vasker arbeidsklær og golvmatter. Meget trivelige kolleger der, men ikke helt mine type jobb kanskje. Er ikke så glad i klesvask hjemme heller 😉
Men helt greit for en periode!

I desember ble jeg på nytt ansatt hos Tine Meierier, denne gangen som vikar på laben. Her stortrives jeg! Endelig har jeg den jobben jeg ville ha da jeg utdannet meg :-)
Vikariatet er til midten av januar 2016, og det er greit :-)

Det var ganske raskt oppsummert! I alt har 2014 også vært et år jeg vil huske, både på godt og vondt :-)

Godt nyttår alle!

Legg igjen en kommentar