Dag 4: Daytona Beach, Florida – Lake Park, Georgia

Ca 420km

Tidlig start i dag også! Spiste en herlig amerikansk frokost på Starlite Diner i Daytona Beach. Etter det dro vi til Daytona 500 Experience, en velkjent Nascar-bane. Der ble vi med på en guidet busstur inne på bane og pitt området, med påfølgende Nascarmuseum etterpå! Der hadde de også IMAX-kino med Nascarkjøring og intervjuer av førere.
Spiste cheeseburger til lunsj før vi kjørte videre til Orlando.
I Orlando har de mye rart, men vi skulle velge, så da be det til at vi besøkte Seaworld.
Det var kjempegøy! Fikk sett sjøløver, delfiner, belugahval, spekkhogger, sel, haier, isbjørn, hvalross osv. Fikk også så vidt klappet en delfin før den sprutet oss kliss våte =) Var utrolig varmt i dag, og masse sol, så har vært flittige i bruk av solkrem så ikke resten av turen blir ødelagt av knallrosa hud 😉
Da vi syns vi var ferdige med Seaworld siktet vi oss inn nordover, og rakk så vidt å passere grensen til Georgia, før vi fant oss et motell.
En meget innholdsrik dag spør du meg!

Veiene her er for øvrig veldig fine, ligger jevnt i 100-130km alt etter fartsgrensene og tid på døgnet i grunn. Er alltid minst 2 filer, men ofte 4-5, så man blir aldri liggende bak en eller annen sinke.. Til og med steder som er så små at i Norge ville det ikke vært gulstripe en gang, er det flere felt!
I “ødemarken” dvs mellom alle byene og tettstedene er det ofte veldig fin natur, og vi har flere ganger blitt overrasket over hvor frodig og grønt det er her.

PS: Har ikke internett hver kveld, så derfor kommer innleggene litt i rykk og napp=)

Legg igjen en kommentar