Dag 9: Hays, Kansas – Monarch, Colorado

Ca 730km

Idag har vi kjørt laaaangt.. Men har også sett en hel del.
Først stoppet vi på Prairie Dog Town, husker ikke helt hva stedet rundt heter. Der hadde de forskjellige dyr som man finner på prærien, som f.eks, bøffel, jordekorn, prærieulv, bobcats, vaskebjørn og forskjellige typer rever. i tillegg hadde de klapperslanger, kveg og et lite esel. Morsomt å se dyrene, men syns de hadde alt for liten plass.. Ble også litt skremt da vi så ei ku med 5 føtter… Den siste foten kom ut av nakken på den og hang bare der å slang.. Ekkelt!

Da vi kom litt inn i Colorado begynte landskapet å forandre seg, og store fjell kom til syne i horisonten! Godt meg litt forandring etter dagesvis i paddeflatt terreng =)

Deretter kjørte vi til Manitou Springs for å se The Cave of the Winds, et grottesystem som er lagd av vann. Kjempestilig!! Og for en fantastisk utsikt det var der! Helt spesielt! Hadde også tenkt å kjøre opp Pikes Peak, men der hadde de faktisk stengt fjellet kl 18.. Bare i USA kan de ha åpningstid på et fjell!

Så kjørte vi mot Buena Vista for å finne overnatting, men der var alt fullt, så prøvde igjen i Salida, men der også var fullt. Fant etterhvert ut at siden det er Laborday-weekend, er det vanskelig å få overnatting. Endte med at vi kjørte til et fjellhotell i Monarch, der de hadde ledige rom.
Kunne tenkt meg å reise hit på vinteren, hotellet har nemlig direkte heis til skibakken 😉
Gleder oss til å se plassen i dagslys, da vi egentlig ikke får sett så mye nå.. Er stapp mørkt her..

bilder kommer! Tar så lang tid å legg ut, men skal fikse det snart =)

Legg igjen en kommentar