Dag 13: Las Vegas

Etter to dager i Las Vegas er vi slitne.. Vegas har alt, bortsett fra fred og ro..
Men har hatt en kjempedag!
Dro til Las Vegas Motor Speedway der vi leide oss hver sin bil og fikk 5 runder med instruktør på en racebane. Trond kjørte en Audi R8, mens jeg kjørte en Porche 997 Carrerra S. Det var kjempegøy! Først fikk vi 2 runder rundt banen som passasjerer i en Hummer, for å se banen og få litt tips om hvordan man skal oppføre seg og når det er lurt å bremse osv.
Så fikk vi kjøre selv. Utrolig gøy altså, men skulle gjerne hatt flere runder. Jeg kjøpte også filmen av meg selv som sjåfør, der man har ett kamera på veien og ett på ansiktet mitt. Skal bli gøy å se!

Etterpå dro vi til Carrol Shelby-museet som lå like ved. Mange originale og meget fine Shelby’er, ikke bare Ford, men også Chrysler. Skal tilbake i morgen for å være med på omvisning i fabrikken. Vi gleder oss!

Resten av dagen ble brukt til trasking, shopping og selvfølgelig drikking av øl på åpen gate. Alt er lov i Vegas =)

Legg igjen en kommentar