Hot August Nights 09

7-9 August var det Hot August Nights i Trondheim. Så da måtte jeg oppover å vise fram bilen min litt.

Fredag var det ikke så mye bil, mest pilsing med gamle kjente, men lørdag var det merkebiltreff over hele byen, der mitt treff var på Dekklageret på Tiller. kom litt seint, men fikk da sett litt mer Mopar! =) Mye fint der altså;-)
Lørdagskvelden var det drag på Lade. Litt skuffa over opplegget, da det var omtrent umulig å få sett noe, og fordi de ikke hadde speaker-anlegg.. Men mye bra kjøring i det minste! Som pause-show hadde de mini-dragstere med barn som kjørte. Kjempegøy! Gikk ganske fort med de små også gitt =)

Søndag var det stor utstilling på City Syd. Tror jeg var eneste Dart’en der, men mye annet fint også!

Mustang Speed Week 09

I år som i fjor dro vi på Mustang-treff på Elverum.
I år som i fjor var det også meldt regn..
Hadde flaks da, var oppholdt når vi trengte det og ellers regnet det bare litt!

Dro ned torsdag i år, for å slippe litt stress, og i tilfelle noen fikk trøbbel på nordfjoreid igjen.. (hadde en fleretimers stopp der i fjor da Sveinung måtte skifte starter) 😉
Kom ned i god tid, og fikk leid oss inn på samme gjestegår som i fjor. Dro fort inn til byen på hotellet og det ble da noen pils den kvelden. Traff noen av de vi traff i fjor, og noen nye. Gøy kveld egentlig!

Fredag fikk vi sove leeenge! Kjempegodt! Får bestemme selv når vi vil ha frokost på gjestegården, så slipper å stå opp bare for å spise ihvertfall!
Etter frokosten var det en par timer i bassenget og boblebadet, så var vi gode som ny!
Begynte med godt mot å spasere inn til byen, og kom nesten halvveis da det begynte å regne.. selvfølgelig! Men etter litt kom han som driver gjestegården og plukket oss opp da. Greit med privat-taxi!
Så var det full jakt på junk-mat før vi skulle til Starmoen på 8-tallskjøring.

8-tallskjøringa, som ikke er et 8-tall, men på en måte 2 etterhverandre, så veldig gøy ut. Mange som sleit litt med de skarpe svingene, og andre likte veldig godt å kjøre oppå kjeglene istedet for mellom…

Fredagskvelden kapitulerte vi tidlig siden vi skulle opp så tidlig på lørdag.
Måtte stille på Starmoen 8.30, for da var det førermøte, og jeg skulle stå inngangsvakt 8.45. Veldig greit egentlig å hjelpe til litt, for det er absolutt ingenting som skjer mellom 8.30 å til de begynner å kjøre, så blir litt kjedelig å bare sitte å vente.

Kjøringa begynte endelig i halv-11-tida tror jeg. Mye bra burning, ekstremt mye bra kjøring, og mange fiiiine biler!
Tror banerekorden denne dagen ble 7.41sekunder (Er ikke lov å kjøre fortere enn 7,7 på street legal, så dett ble ikke registert noe sted da).
Trond kom inn på 4.plass på bracket, og det er jo kjempebra! Kjørte på 9,04 siste draget, så da begynte det å gå rimelig kjapt der også!

Lørdagskvelden var det dans på hotellet, men vi havna på hyttefest nede på Campingen hos Kristian og Anne-Lise istedet. Veldig koselig på campingen også! Frister litt å bo der neste år, men er nok fullbooket allerede 😉
De som bor på hotellet bestiller rom til neste år idet de sjekker ut, og tror nok det er lik praksis på campingen.

Søndagsmorgen var det igjen en par timer i basseng og boblebad før vi begynte på turen hjem til Ørsta.

Alt i alt var det en veldig bra helg, og vi gleder oss til neste år! =)

Ferie!!

Da nærmer det seg slutten av mine to ferieuker, så da kan man jo kanskje oppsummere litt.

I og med at ferien min plutselig ble 1 uke kortere, så tok jeg fri siste fredagen før og kjørte til Trondheim, der jeg plukket opp min kjære. Han jobber for tiden i stavanger, så da var det lettere og mer effektivt at han fløy direkte dit istedet for å fly til ørsta først.
Kjørte Dart oppover, noe som gikk utrolig bra! Det gikk så bra at jeg fikk en kort stopp, og ekstra utgift da jeg hadde litt for mye gass på Dombås.. Som noen kanskje husker, så har jeg flere dårlige minner fra Dombås.. hehe..
Etter å ha plukket opp gubben da, så kjørte vi til Levanger og leide oss inn på hotell der. Var trøtte begge to, så var nok best med en pit-stop.

Dagen etter kjørte vi til Namsskogan og ble godt mottatt av min mor og en hoppende glad bikkje! Resten av dagen ble bare brukt til avslapping og bilvask. Dart’en fortjente en god vask etter den lange turen opp.

Søndagen dro vi til Namsskogan Familiepark! Kjempegøy å være der igjen, begynner å bli noen år siden sist nå.
Vanskelig å nevne et høydepunkt fra dagen, for det ble etterhvert ganske mange!
Først fikk vi være med dyrepasseren (Pappa Kaos) ned til stallen, der de har en elgkalv som bare er noen uker gammel. Moren hadde forlatt den, så parken adopterte! Dette har de gjort flere ganger før, med stor suksess.
Utrolig morsomt å se den lille kalven med de laaaange bena balansere seg bortover bakken, litt ustødig enda ja, og fortsatt svak etter å ha fått litt lite mat en stund. Veldig kosen og kontaktsøkende krabat.

Det neste minneverdige var nok å være med på fôring av rovdyra! Mating av bjørn går forholdsvis rolig for seg, men da ulven skulle fôres ble det action! Det var 7 ulver som skulle ha mat, så dyrepasseren hadde med ei heil høne til hver. Men som du vet så liker ikke rovdyr å dele på godene, så det ble litt slossing og istykkerrevne høner etterhvert. Da det var tomt for høner var det fortsatt en ulv som sto og venta på mat.. :-)

Ulvene er også veldig lekne, slik som hunder, så vi kunne «herje» med de gjennom gjerdet. Veldig gøy! =)
Fôringen av fjellrevene gikk også ganske rolig for seg.
Så var det gaupefôring! Gaupe er jo et dyr man sjelden eller aldri ser ute i det fri, så det var litt spesielt. Den fikk elgkjøtt fra en elg som var blitt drept av bjørn litt inne i fjellet på Trones! Utrolig fint dyr da!

Så var det «Tøffing-tårnet» som sto for tur! Det er et ganske høyt tårn som er bygd på en forhøyning på den ene siden av Trones-tjønna. Derifra går det en vaier over til andre sida av vannet, så på det meste er man 30m over vannet! Kan fort få ganske høy fart på vei over også! Kjempegøy! Og for en feiging med litt høydeskrekk var det veldig spennende idet jeg slapp meg utfor kanten! Da jeg først var på vei, var det igrunn bare gøy =)
Tror vi begge var veldig enige om at det hadde vært en strålende dag i Namsskogan Familiepark!

På ettermiddagen dro vi til Staldvika der vi fikk servert elg-kjøttkake og grilla elgbiff! Nydelig godt!!

Den kvelden dro vil til hytta til mamma oppi Smalvassdalen. Skikkelig kos å være der igjen også! Måtte ta et skrytebilde av bilen mens jeg var der ,-)

Dagen etter dro vi til Mosjøen. Trond har aldri vært i Nordland, så da tenkte vi at en tur til Mosjøen kunne være fint. Veldig fin by egentlig, og utrolig koselig nede i Sjøgata(?). Gikk bare rundt å kikket litt og utpå ettermiddagen kom Aud Magnhild og Ole Nathaniel og spiste middag med oss. Kjempegøy å se de igjen også! Må jo treffe flest mulig når jeg først er hjemme =) Fikk også truffet «sjitonkel» og «lørvtante» på tur ned til Namsskogan igjen!

Tirsdag dro vi til Trones på ettermiddagen, for å feire st.hans i gapahuken bak skola. Kjenner jo ingen av parkarbeiderne lenger, så var stort sett nye folk der. Linn og Mette var der jo da, så ble en del mimring fra gamle dager. =)
Og da vi kom hjem på natta hadde Liv (mamman til Linn’) lagd sin fantastiske sjokoladekake til meg! 😀 Kjempegodt!! Tusen takk igjen, for både kake og sengeplass =)

Onsdagen skulle vi kjøre til Kristiansund, men ble for slitne så tok inn på hotell i Trondheim (Beklager alle dere jeg skulle ha møtt i byen.. kommer igjen!!).
Så var det da innom Kr.sund på torsdag fordi Trond måtte på no jobb-greier der. kom hjem seint torsdagskveld, godt fornøyd med turen!

Så var det full avslapping noen dager, en liten fest på lørdag, og en liten fjelltur sammen med Ragnhild og Rasmus på mandag.

Tirsdag dro vi på båttur til Fosnavågen. Været var fortsatt helt nydelig! Lå der til torsdag. Trond fikk montert på ankervinsjen sin og jeg fikk meg fiskestang, og prøvde fiskelykken og bare slappet av.
Da vi skulle hjem på torsdag kjørte vi bort til fuglefjellet på Runde først. Imponerende syn!

Stoppet for å fiske utafor Bjerkneset på turen hjem, og jeg fikk dratt opp en torsk med en god størrelse! Fikk flere fisker, men da var det bare småfisk i forhold.

Fredag hadde jeg bursdag! Fikk feira på kvelden med brask og bram (eventuelt plask og dram).

Så mandag er det jobb igjen da.. Begynner kl 06.. grøss og gru! Er heldigvis bare 3 dager med jobb da, for torsdag reiser vi til Elverum på Mustang-treff. =)

Det var nok alt for denne gang!