Tiden flyr!

Er ikke så flink å følge opp her inne heller, men er da heller ikke så veeeldig mye som skjer 😉
Men da jeg plutselig fikk veldig mye tid til å sitte stille, så tenkte jeg at det var på tide og oppdatere litt!
Tid til å sitte stille fikk jeg for 2 dager siden da jeg ble operert for «runners knee», som er, utrolig nok, en idrettsskade! Da åpnet de utsiden av låret mitt like over kneet, og skar et 7 cm langt snitt i en sene, slik at 3/4 av senen er nå avkuttet. Så nå er det smertestillende og krykker noen dager, men sykmeldinga er bare for 3 uker, så før det skal jeg være igang med opptrening av foten. Men blir bra til slutt regner jeg med, så gleder meg til å gå i fjellet i år! :-)

Ellers har vi såvidt begynt med garasjen vår, dvs har gravd ut til kjeller og skal til å støpe, så fort gubben kommer hjem fra sjøen.

Ellers har jeg da igjen begynt på en ny diett.. hehe.. Etter mye skepsis, mye lesing om temaet, så endte jeg opp med lavkarbodiett, noe som funker overraskende bra! Savner selvfølgelig brødskive med brunost, men det er igrunn det eneste! Mye kan lages uten karbohydrater, f.eks så lagde jeg vaffel igår, og den ble kjempegod!!
Middag er heller ikke noe problem, bytter ut potet, ris og pasta med forskjellige grønnsaker og spiser alt mulig slags kjøtt, stort sett med fløtesaus, og/eller gratinert med ost i stekeovnen. Nyyyydlig!! Så etter snart 2 uker har jeg mistet søtsuget, har jevnere blodsukker, mindre sultfølelse og koser meg med maten! Lagde ostekake for noen dager siden også, som ble fantastisk god! så om noen ønsker oppskrifter på god og fet mat, så er det bare å si ifra 😉

Her i Ørsta er nå våren i full gang, med hestehov, hvitveis, snøklokker, fuglekvitter, grønne spirende trær, og da selvfølgelig pollen! Atsjooooo!! Hehe.. neida, er veldig fint med vår, har vært mye sol i det siste, så får skikkelig sommerfølelse! Håper sola og varmen varer lenge, så kanskje jeg får malt huset snart!

Ellers er det vel ikke all verden som skjer her, men blir kanskje mye som skjer framover, så får prøve å oppdatere litt oftere da :-)

Legg igjen en kommentar