Orchard Street

Dagen etter jeg kom hit dro Trond på jobb kl 06.45.. grøss, mens jeg sov leeeenge, gjett om det gjorde godt :-)

Brukte dagen på shopping ned Orchard street, eller dvs vindusshopping. Orchard street er nemlig veldig dyrt, og når de fleste butikkene har navn som «Gucci», «Armani», «Dolce Gabbana» osv, så er ikke det noe jeg går inn i. Skal jo ha penger resten av ferien også 😉

Så ble mest titting da, men gøy det også.

Ettermiddagen brukte jeg på en skikkelig «self-indulgence»! Først fikk jeg fransk manikyr, og etterpå dro jeg til frisøren og fikk en flott make-over.

Fikk faktisk time på dagen hos Toni&Guy, noe jeg bare måtte benytte meg av, siden jeg vet de er skikkelig flinke.

Ble fortsatt billigere enn å gjøre det i Norge da..

Dagen etter den store Orchard-dagen, var det bare avslapping, leste bok ved bassenget, svømte litt, trasket litt rundt i nabolaget, kikket i småbutikker med hjemmelagde klær osv, og tilslutt middag på Black Angus.

Har tatt lite bilder enda, så har ikke giddet å legge de ut, men skal ta meg selv i nakkeskinnet og gjøre det snart :-)

Legg igjen en kommentar