Marina Bay og Little India

Litt mer sightseeing må til og idag ble målet Little India. Skulle ta t-banen istedet for taxi, men rotet litt med rutene og havnet et stykke unna. Så da gikk jeg like greit ned på Marina Bay for å fotografere litt :-)

Singapores skyline, med et monument fra WW2 i forgrunnen.

Singapore ArtScience museum

Marina Bay Sands, Singapore ArtScience museum og The Helix Bridge.

Så tok jeg turen opp i The Singapore Flyer, et slags pariserhjul, bare veldig mye større! Legger ved et lite utvalg av bilder her, tok enormt mange der oppe :-)

Så tok jeg taxi til Little India, hadde planer om å gå, men de var ekstremt varmt denne dagen, til og med de innfødte syns det var vel varmt.

Little India var på mange måter et slumområde, det var mer skittent enn resten av landet, litt rare lukter her og der, små gater og tydligvis ingen form for trafikkregler.
Det var også veldig fint der, fargerikt og spennende, og folkene vare veldig blide.
Dette er en veldig typisk bakgate der, trangt og mye rot. Og skarpe farger på husene er også veldig utbredt.

Sri Veeramakaliamman Temple, et hindutempel dedikert til gudinnen Kali, Shakti og Shiva’s kone, Parvati. Tempelet ble bygd i 1881, og inni tempelet er det bilder av Kali der hun er ikledd hodeskaller mens hun river ut innvollene på sine ofre.

Gikk litt mer rundt i Little India, men siden det var så varmt holdt jeg ikke ut spesielt lenge, og måtte til slutt kapitulere og ta taxi hjem til hotellet.

Senere på kvelden gikk jeg, Trond og en kollega av Trond på en country-pub for å drikke litt pils. Veldig koslig der, mye køntrimusikk, men du kan si vi sperret opp øynene skikkelig da de plutselig spilte DDE, med «rumpa mi» over høytalerne… 😉

Legg igjen en kommentar