Labrador og oljerigg

Etter å ha kommet hjem og slappet av et par dager har jeg innsett at jeg ikke er ferdig med å fortelle om ferien :-)
Lørdagen skulle jeg på ny sightseeing, og hadde sett meg ut et sted som het Labrador Secret Tunnels. Disse hemmelige tunnelene ble lagd under andre verdenskrig, ble brukt av den britiske hæren og ble ikke funnet igjen før i 2001.
Tunellene var dessverre stengt av da jeg kom dit pga vedlikeholdsarbeid, så fikk ikke sett inni som jeg hadde håpet. Men idag er dette området en nasjonalpark, og har fortsatt flere andre minner fra krigen.
Vandret litt rundt i hele parken, og da jeg gikk ut fra parken så jeg skiltet: Don’t feed the monkeys…. Syntes jo jeg hadde hørt litt vel mye lyder der inne :-)

Søndag var det en siste runde på formiddagen, med henting av klær hos skredderen og handling av souvernirer. Så tok jeg taxi ut til verftet der Trond jobber, og fikk omvisning på riggen der. Ganske gøy å få se det i virkeligheten istedet for på bilder. Er på flere måter både større og mindre enn jeg hadde forestilt meg.

Søndagskveld var det hjemreise. Trond og meg hadde ikke samme flyreise nå heller, men reiste med en par timers mellomrom, og møttes igjen i Oslo.

Så nå på andre dagen hjemme, etter flere klesmaskiner, er vi snart klare igjen til neste eventyr; Mustang Speed Weekend i Elverum :-)

Legg igjen en kommentar