39 uker

Ukene går og magen består..

Innrømmer det gladelig, nå er jeg dritlei av å være gravid! Vekstkurven av magen som liksom skal flate ut på slutten, skyter i været, vekta er 3-sifret og magen ser ut som t-banekartet over Oslo.. Oppdaget isted at der ankelkulene mine skal være, er det nå flatt, så har nok en god del vann i kroppen også. Prøver stadig vekk å forklare lillegull at det er bedre plass til å strekke seg hvis hun kommer ut først, men tror hun trives godt der inne.
Så, det var dagens klaging!

Igår var siste dag på gravidbading! Dvs, badinga starter oppigjen 3. april, men hvis jeg fortsatt er gravid da, så nekter jeg å dra 😉

Føler jeg er klar for fødinga nå, eller, får et snev av panikk innimellom, men er stort sett klar.
Huset er fortsatt ikke babyklart, men det får vi bare ta som det kommer. Ingen møbler er montert, men sånt kan jo papsen gjøre mens mor ligger på sykehuset :-) Så hun skal nok få et sted å «bo» når hun kommer.

Nå er platene på badveggene på vei opp! Trond og svigermor holder på med den første veggen nå, så får vi ta en vegg i gangen :-) Litt knoting med å lage hull på riktig plass osv, men tror nok min kjære mann takler det også.
Gleder meg sånn til det er ferdig, så jeg kan ta det i bruk, få på plass stellebord osv, og fylt opp badskapene, og ikke minst, til å slippe å bruke det gamle badet..!

Ingen bilder idag dessverre, bare en kort oppdatering!

Legg igjen en kommentar