Vår!

Snøen har forsvunnet fra plenen, temperaturen stiger og pollenet kiler i nesebora. Det er vår!

Igår var jeg inne hele dagen, ble bare etterlengtet avslapping.
Eir ville plutselig ha mat annenhver time natt til i går, så ble ikke mye søvn av det. Men igårkveld overrasket hun skikkelig. Fikk mat ca 21.30, og da spiser hun ofte igjen i 12-1-tida på natten. Så da klokken nærmet seg midnatt orket jeg ikke å holde meg våken, så la me på sofaen for en liten dupp, mens jeg ventet på at hun skulle våkne. Først kl 02.30 våknet hun :-) Men sleit litt med magen igår stakkaren, så et par timer etterpå gulpet hun over hele seg, hele meg, badegolvet og stellebordet. Da ble det å vekke gubben for å få hjelp til å vaske opp alt uten å bare gni gulpet utover istedet.
Men idag var hun heldigvis i fin form, og har sovet en del ekstra.

Så idag ble jeg meget rastløs og bestemte meg for å ta en liten trilletur i «fineværet». Var ikke sol, men var ihvertfall oppholds, men en del vind. Den lille trilleturen eskalerte etterhvert og tilslutt hadde jeg trillet rundt hengebroa (ca 6,5 km). Trond gikk meg i møte da vi kom nedover Melsbygda, så gikk vi sammen til campingen etterpå, der jeg fikk meg en velfortjent softis med sjokoladestrø 😀

Kjempefin tur da, litt i lengste laget for en utrent kropp, og alt for langt for de stakkars føttene mine som får gnagsår av alle skoene jeg bruker for tiden.. Ble en del nye blemmer på veien gitt :-) Eir sov stort sett hele veien, men våknet da vinden snudde og blåste inn i vogna. Løste problemet med å sette på regntrekket og da sovnet hun som en stein igjen.

Fant også en par ekstra vårtegn på turen.
Som dette andeparet som har bosatt seg i en meget våt grøft..
og årets første hestehov :-)

Ha en fortsatt god søndag alle sammen!

Legg igjen en kommentar