Småbarnsmødre

Her om dagen var jeg og Eir på besøk til Tone og Alma. De bor i Volda og Tone er innflytter, slik som meg. Alma er født 8 dager etter Eir, så derfor har vi bestemt at de skal bli venninner 😉

Eir ser litt skeptisk ut, men har nettopp våknet :-)

Kjempekjekt med helt jevnaldrende barn, så får vi mødrene sammenligne utvikling og snakke med noen på samme sted, mens jentene får leke med noen på samme nivå.
Jeg og Tone hadde tenkt å trille en tur, men ble sittende å amme i flere timer istedet.
Så da vi skulle hjem var det ikke «vi snakkes», men «skal vi amme sammen en annen dag også?» :-) Så det blir nok helt sikkert flere ammedager i Volda 😉

Igår skulle jeg på amfi en tur, så puttet Eir i vogna og la ivei. Det var sol og ganske varmt ut, så jakke var unødvendig fant jeg ut.
Da jeg kom nesten bort til amfi skulle jeg nok ønsket at jakken var med alikevel.. Innså at jeg hadde gulp på skjorta mi, og ble etterhvert ganske sikker på at det ikke var dagens.. I tillegg hadde jeg ikke kikket meg i speilet enda, så ante ikke hvordan jeg så ut! Men men, tenkte jeg, hvis jeg treffer kjentfolk er det ikke meg de vil se på alikevel, er jo Eir som er midtpunktet heldigvis, og hun var i det minste ren og pen 😉
Og hvis fremmede kikker rart på en uflidd småbarnsmor, så får de bare kikke 😉

Men som jeg og Tone ble veldig enige om her om dagen, selv om vi er trøtte, slitne, kanskje ikke alltid rekker å få på reine klær eller sminke oss, så er livet helt herlig! Det har bare fått et litt annet fokusområdet enn før, og først nå virker det som alt er på plass :-)

Ellers har Eir begynt å pludre mye, til min store glede. Vi kan sitte leeeeenge og bare «prate» med hverandre. Hun viser også interesse for ting rundt seg, og selv om favoritten så langt er høytaleren bak sofaen, så er nok gleden med leker like rundt hjørnet. Må bare få kontrollert hendene sine litt mer 😉
Hjalp henne med å holde en leke her om dagen, men det tok ikke lange tiden før den kom flygende gjennom rommet! Jenta mi har en utmerket kastearm! 😉

Legg igjen en kommentar