Dagene går

..så alt for fort! Vi har kommet til juni allerede! Hvor ble det av april og mai?

Forrige søndag var jeg og Eir på en liten fjelltur. Dvs, vi (les: jeg) peste oss opp i skåla en tur. Ble kjempesliten, men var likevel litt godt. Men må nevnes at jeg var støl i 4 dager etter turen…

Etterpå dro vi til Sæbø for å feire Henrys 85-årsdag. Kjempehyggelig! Og ikke minst, hotellet på Sæbø har blitt mye finere siden sist jeg var der. Hadde med kamera, men hadde selvfølgelig glemt å lade batteriet.. Men rakk å ta et blinkskudd av Eir og tante Randi, som så ut til å være veldig enige en stund der :


Uken som har gått har igrunnen vært veldig fin. Sol og varmt hver dag bortsett fra nå i helga da selvfølgelig..
Så har fått trillet litt hver dag. Deilig å være ute! Men siden jeg ikke er så dreven med påkledning av disse små, tror jeg nok Eir hadde det litt for varmt de første dagene.. Men man lærer etterhvert, og droppet tilslutt dynen nedi vogna og erstattet den med et par ullpledd istede. Disse sparker hun jo av med en gang, men var likevel varm og god :-)

Torsdag var vi på Moa en tur, og jeg hadde nøye planlagt alt jeg skulle der. Skulle inom H&M en tur og deretter på Barnas hus for å kjøpe refill til bleiebøtta, for det var på tilbud denne uka. Begynte med godt mot, og fikk handlet både setebeskytter til bilen, våtservietter og en giraff som spiller musikk når man drar den i halen. Alt i alt fikk vi handlet ganske mye, men da jeg kom hjem måtte jeg flau innse at refill til bleiebøtta, det hadde jeg glemt… Lenge leve ammetåka!

Torsdagskveld var også siste quiz-kveld før sommeren. Vi endte på 2.plass + 2.plass på sammennlagt denne måneden. Godt fornøyde quizzere med andre ord :-)

Lørdag hadde jeg og Mona meldt oss på jentebølgen, og til tross for høljregn stilte vi opp med våre søte små. Løypa var ca 5 km, men siden jeg er så «sprek» så gikk jeg jo hjemmefra også da 😉
En par tunge oppoverbakker, særlig med barnevogn, og 1 million liter vann senere, var vi i mål! Våte til skinnet, men godt fornøyd med innsatsen :-)
Etter løpet var det trekning av startnummer, og jeg som aldri vinner noe, vant jammen en tursekk :-) Så var det rett hjem for å vrenge av seg søkkvåte klær og mate en skrubbsulten jente, som hadde vært meget tålmodig nedi vogna si.
Etter en varm og god dusj, var det på’n igjen med kake. Sander fyllte 14 på fredag, men feiret med kake og karamellpudding på lørdag. Syns nok at det 2. og 3. kakestykket var vel fortjent etter jentebølgen 😉

Ellers er det rolige dager. Prøver jo å gjøre litt hver dag, både trim og husarbeid, men ser nok at husarbeid kommer sist i prioriteringslista mi. Er morsommere å trille tur eller sitte i sofaen og pludre med Eir :-)

Nå er det bare 1 mnd igjen til Trond tar ferie også. 3 uker med familieliv :-) Første uka er nok mannen i huset opptatt med å forberede seg på årets Mustangtreff, men der er vi vant til. Den andre uka er det mustangtreff, og den siste uka er ikke planlagt.

Har også tenkt å kjøre en tur nordover sammen med Eir, men får se når det blir. Sånt kan man ta litt på sparket når jeg har fri uansett :-)

Ha en fortsatt fin søndag!

 

Legg igjen en kommentar