Destinasjon Bjønnaskaret

Søndag skulle Trond til Sykkylven på skytestevne, så jeg bestemte meg for å prøve på en lengre fjelltur med Eir på ryggen.
Ville gjerne gå på Bjønnaskaret, men kan vel avsløre med en gang, at så langt kom vi aldri.. 😉

Kjørte fram til Nupen, og gikk deretter grusveien opp til Vallasetra. Der tok vi en liten piknik, dvs Eir spiste skive med Prim, mens jeg spiste skorpa. Til dessert var det blåbær :-)
Så etter matpausen, (som antagelig var grunnen til at tidskjemaet mitt sprakk) gikk vi videre innover dalen.

Vi kjørte altså til «A», gikk til «B» der vi hadde piknik, og skulle til «X» (marks the spot). Ca der den vakre sirkelen min er måtte vi snu. Eir sov, men så på klokka at vi kom aldri til å rekke ned i rett tid. Men fikk oss uansett en kjempefin tur :-) På tur ned lærte Eir at det går helt fint å «stå» i bæremeisa mens hun hopper.. utrolig underholdende for en liten kropp, og veldig tungt for en sliten mammakropp 😀

Senere på kvelden oppdaget jeg ulempen med å gå med utringet t-skjorte og bæremeis.. 😉

Legg igjen en kommentar