Privatliv?

Bare en kort historie:

Forrige helg var jeg og min kjære i Bergen for å kjøpe garderobeskap på IKEA (endelig!!!). Så jeg kjørte nedover torsdag etter jobb, og møtte han på hotellrommet han hadde leid til oss.
Må kanskje nevne at først kjørte jeg til feil hotell, og skjønte ikke helt hvorfor han hadde leid rom nr 213, når det ikke fantes et rom nr 213 på det hotellet…
Men kom da endelig fram til riktig hotell, og riktig rom.
Meget fint hotell, og meget fint rom. Det var bare en ting jeg stusset litt over;
Gikk inn på badet for å tømme blæra etter en lang biltur, og mens jeg satt der så kunne jeg se ut på rommet..? Og må ikke tro at det var et sånt en-veis CSI-speil, neida, det var faktisk et vindu mellom rommet og badet!?
Er ikke så sjenert foran typen altså, men vil gjerne ha litt privatliv på do..

Og når jeg først er igang; Når man skal lage et bad, så går man ofte ut ifra at et menneske er x cm lang osv, for å få det mest mulig standardisert. Så hvorfor kunne jeg da dingle med bena mens jeg satt på do, mens når jeg skulle dusje, måtte jeg få den berømte «heroinknekken» i knærne? Merkelig..

Men ellers var det fint altså!! =)

Og by the way, garderobeskapet er montert, og eieren er meget fornøyd!! 😉

Legg igjen en kommentar