Minor setback…

Onsdag for en uke siden var jeg på Medi3 i Ålesund og fikk gjennomført en artroskopi, dvs en kikkhullsoperasjon av kneet. Kneet hadde plaget meg lenge, og legen ville se om menisken var skadet. Det viste seg da at menisken var helt fin den, så nå er vi tilbake til start.. Så får ikke trent like hardt som før enda, men idag fikk jeg syklet littegrann. Stivt, og litt ømt, men godt å få bevegelse igjen =)

Så nå er jeg sykmeldt ut neste uke, og så er det ferie i 3 uker!! Jippi!!

vi har derfor bestilt oss billetter, og neste fredag reiser vi til London, og lørdag videre til Miami!! vi gleder oss!! Der skal vi leie bil, og har planer om å ende opp i San Francisco, min gamle «hjemby» :-)

Blir sikkert flere hundre bilder å legge ut etter turen vil jeg tro!! Heldigvis har jeg nytt kamera med GPS, slik at jeg alltid vet hvor jeg har vært å knipset 😉

Legg igjen en kommentar